hacksociety
HackSociety1
HackSociety2
hacksociety4
hacksociety3
hacksociety5

Despre HackSociety

În perioada 8-10 Decembrie 2016, în incinta Bibliotecii Centrale a Universităţii Politehnice din Bucureşti, a avut loc Hackathon-ul HackSociety. Evenimentul a reunit 100 de participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate. Organizatorii activității sunt TekIt, MobilPro și Complex Data Processing Group, iar printre parteneri se numără Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Liga Studenților Electroniști și Major League Hacking.

Conceptul de Hackaton este sinonim cu un maraton de creație. Astfel, în cele trei zile participanții au primit sarcini ce țin de domeniul informatic (realizare de aplicații) de la sponsorii evenimentului – IBM, Emag, GitHub, Bloomberg. Cerințele au trebuit soluționate în 48 de ore de la anunțarea lor, iar fiecare dintre acestea au fost premiate în bani.

Pentru competiție, dintre cele aproape 230 de persoane care s-au înscris din toată lumea, studenți, dar nu numai, au fost selectați 100 de participanți. Aceștia au intrat într-o cursă de 48 de ore de programare și fun la finalul căreia cele mai bune proiecte au fost premiate.

Task-urile au fost propuse de:
  • Emag

  • BlackRock

  • Guvernul Romaniei

  • Fotonation

Am utilizat:

Organizare
Design
Marketing
Web Development